Az EQ Love fényvédői, organikus összetétellel és 100%-ban ásványi anyagokon alapuló UV védelemmel rendelkeznek!

Kérdése van? Hívjon minket! +36303380286

Blog

Csúszásra fel: Itt a legtrendibb fényvédőkrém a snowboard- és síszezonra!

Csúszásra fel: Itt a legtrendibb fényvédőkrém a snowboard- és síszezonra!

Jó hírünk van a téli sportok szerelmeseinek. Mostantól Magyarországon is elérhető az EQ több színben kapható, vízálló, SPF 50+ fényvédő stick. Ismerd meg és szeress bele te is!

A fényvédelem fontossága téli sportok közben

A fényvédelem rendkívül fontos síelés, snowboardozás, de egy egyszerű szánkózás közben is, mivel a hegyi környezetben a napsugárzás erősebb és károsabb lehet, mint a síkvidéki területeken. Néhány kulcsfontosságú ok a fényvédelem jelentőségére:

  • Magaslati hatás: A hegyekben a levegő ritkább, ami azt jelenti, hogy a napsugárzás intenzívebben hatol át. A hó is tovább tükrözi a napfényt, így a sugárzás erősebb lehet a hómezőkön
  • Reflexió: A hó jelentős mennyiségű napfényt ver vissza, így a sízők arcára és szemére is növeli a sugárzás expozícióját.
  •  UV-sugárzás: A hegyekben a napfény UV-sugárzása erősebb, különösen a nagy magasságokban. Az UV-sugárzás károsíthatja a bőrt és a szemet, ezért fontos a megfelelő védelem.

eq_love_snowboard

Ezek a tényezők összességében növelik a bőr- és szemsérülések, valamint a hosszú távú egészségügyi problémák kockázatát. A megfelelő fényvédelem magába foglalja a napvédő használatát, különösen az arc, a nyak és a kezek területén, valamint az UV-sugárzástól védő síszemüveg viselését. Ezen kívül a megfelelő öltözködés is segíthet a testvédelemben, például a fejfedők, sálak és hosszú ujjú rétegek használatával. A megelőző intézkedések megtétele fontos a síelés során az egészség és a jó közérzet megőrzése érdekében.

Az EQ vízálló, SPF 50+ fényvédő stick előnyei

  • Nagyon magas UVA/UVB védelem: Az SPF 50+ fényvédő stick védelmet biztosít a legérzékenyebb bőrnek is. Védi a hegeket és a tetoválásokat.
  • Jótékony összetevők: Méhviasszal és bio növényi olajokkal, például olívaolajjal, tamanuolajjal és shea vajjal dúsított 100%-ban természetesen előforduló formulája megakadályozza a bőr és az ajkak kiszáradását.
  • 100%-a természetes eredetű: Az ökológiai és ökológiai kozmetikai kritériumok szerint validált formula. Az összes összetevő 100%-a természetes eredetű, 25,3%-a minősített bio.

eq_love_fenyvedo_stift_telre

  • Vízálló: Lipofil textúrája gazdag, vízmentes, kiváló fedést biztosít, csökkenti a feszesség érzését és nem szárítja ki a bőrt. Vízálló. Nem csöpög a szemedbe. Jöhet izzadás, eső, hó: a fényvédő stickben megbízhatsz.
  • Környezetbarát: 100%-ban természetes ásványi anyagokból készült szűrők. Nem mérgező a tengeri környezetre. Csomagolása újrahasznosítható.
  • Minden bőrtípusra, az egész családnak: Ideális az egész család számára, beleértve a három éves és idősebb gyermekeket is.

eq_love_fenyvedok_tel

  • Utazásbarát: Kompakt formulájának köszönhetően bárhová magaddal viheted. Nem folyik ki, kis helyen is elfér.

 

A fényvédő stick összetevői

  • Titán-dioxid: Természetes ásványi fényszűrő/szűrő. Ez a fényvédő védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak széles spektrumával szemben, mivel érkezéskor visszaveri azokat a bőrfelületről.
  • Méhviasz: Zsírészterekben, zsírsavakban és szénhidrogén vegyületekben gazdag, textúrát ad és segít a filmbevonat kialakításában. Az európai gyógyszerkönyvben a Cold Cream fő összetevőjeként jegyzett méhviasz megerősíti a bőr védőrétegét, és megvédi a bőrt a zord külső hatásoktól.
  • Organikus karnauba viasz: Ez a filmképző viasz, amelyet a brazil pálmalevelek választanak ki, magas olvadásponttal rendelkezik, így jobb hőállóságot biztosít.
  • Organikus shea vaj: Telítetlen zsírsavakban, vitaminokban és egyéb tápanyagokban gazdag, megvédi a bőrt a külső károsodásoktól.
  • Organikus nyamplung olaj: Gazdag és védő hatású, elősegíti a bőrszövetek regenerálódását és védi a bőrt a zord külső hatásoktól.
  • Bio szűz sárgabarackmag olaj: Gazdag A-vitaminban (ez adja színét), olajsavban (omega 9) és linolsavban (omega 6) puhítja a bőrt, és segít megvédeni a külső környezeti hatásoktól.

 

Menőségi faktor

A fent felsorolt előnyök önmagukban is bizonyítják a termék kiválóságát, de a menőségi faktor még hátravan. A fényvédő rudak 10 különböző színben kaphatóak. Hogy ez miért jó?

  • A gyerekeket és a férfiakat általában nehezebb rávenni a téli sportok vagy a nyári nyaralások alkalmával a megfelelő fényvédelemre. De egy kék vagy zöld csík a legkönnyebben leégő részekre (homlok, orr, arccsont) egészen más megvilágításba helyezi a kötelező fényvédő krémek felvitelét.

eq_love_fenyvedo_stift_szines_tel

  • Az amerikai fociból ismert szem alá kent fekete csík elve itt is működik. Ha sötét színt kenünk fel a fényvédő rúdból a szemünk alá, az csökkenti a csillogást, emellett használójának a kontraszt érzékelését is javítja. Ez különösen jól jöhet a havas pályákon.

eq_love_fenyvedo_stift_gyerekeknek

  • Tűnj ki a tömegből! Legyél te a legmenőbb a haverok között! Csúszás előtt kapd elő a napozórudat, húzz pár csíkot az arcodra, és élvezd, hogy úgy vagy a figyelem középpontja, hogy közben a fényvédelemről is gondoskodsz. Ráadásul egy 100%-ban természetes összetevőjű termékkel. De vigyázz! Biztos, hogy minden barátod lecsap majd rá, így érdemes több színt is magaddal vinni az utazásra.